Hudterapeut

Ansiktsbehandling

Den klassiska ansiktsbehandlingen börjas med en djup porrengöring och därpå följer en välgörande och avslappnande ansiktsmassage. Till den klassiska behandlingen hör också att man plockar ögonbrynen. I början av behandlingen får kunden göra det bekvämt för sig på behandlingsbänken, omsluten av ett täcke. Hudtypsanalysen bestämmer valet av produkter. Efter djuprengöring av porerna med en passande peeling följer rening av eventuella finnar samt portömning. Därefter formas ögonbrynen. En inpackning inleder det avslappnande momentet, som får sin höjdpunkt med massage och passande hudkräm.

Du är hjärtligt välkommen till en behandling som utförs med kärlek och respekt.

Behandlingens varaktighet 1 timme 640 kr (inkl. moms).

Aknebehandling

Cellulitbehandling

Klangskål-kosmetik – Anti aging kosmetisk-behandling

Det finns inget anbud och omfattande kosmetisk behandling på den holistiska, kosmetiska marknaden som klangskål-kosmetik- behandling.

Vilken effekt har den och hur utförs den?

Klangskålens mjuka vibration stimulerar båda, cellerna såsom tymusen, som är mycket involverad i uppbyggnaden av immunsystemet och hur vi ålders.
Kroppens egen kollagenbildning stöds, hudens porer öppnas och de aktiva ingredienserna (hudcreme, packningar) kan tas upp på cellnivea.
Dräneringen av lymfkörtlarna i ansiktet stimuleras och är en integrerad del av avgiftning.

Den milda vibrerande massage är extremt uppfriskande för huden – musklerna – lymfkörtlar, bindväv och sist men inte minst för immunsystemet. Den mycket avslappnande effekten av ljudet omfamna psyken – kramas om på en helt underbar sätt.

ANTI AGING är nyckelordet för framgången med klangskål- kosmetik.
Kosmetiken används utan undantag ekologiskt!

Jag är utbildat inom klangskål-kosmetik Institut Peter Hess International Tyskland-Sverige.

Behandlingspaket

Jag rekommenderar: Hudterapi Spa Paket

Ansiktsbehandling i kombination med mindfulness coaching. Om du vill skämma bort dig själv får du ett djupgående, avslappnande och upplivande paket för kropp, ande och själ.

Ansiktsbehandling Spa Paket 2

Ansiktsbehandling och zonterapi i kombination med mindfulness coaching. Om du vill skämma bort dig själv får du ett djup avslappnande och upplivande paket för kropp, ande och själ.