Mitt sätt att arbeta

Det viktigaste är att du känner dig bättre så snabbt som möjligt.

För att uppnå detta skulle jag be dig att ladda ner Anamnese Enkät från min hemsida, fylla i och skicka den till min postadress: Gabriele Ottosson, Mårtenstorget 6, 22351 Lund. På så sätt kan jag före ditt besök i min mottagning redan jobba med att hitta lösningar till dina problem. Här hittar du mer information angående dem analyser som jag använder.

In English: The most important thing is that you feel better as quickly as possible. In order to achieve this, I would ask you to download Anamnese Survey from my website, fill in and send it to my mail address: Gabriele Ottosson, Mårtenstorget 6, 22351 Lund. That way, before you visit me, I can already work to find solutions to your problems. Here you will find more information about the analyzes that I use.

Den andra viktiga steget är att göra en hälsoanalys för att avgöra hur du och din kropp mår. För detta ändamål arbeta jag tillsammans med olika laboratorium för att uppnå den snabbaste och bästa analysen.

Jag kan även nås innan vårt möte via en videochatt eller vanligt chatt, ifall du behöver en snabb lösning på ditt problem. Slipp restid och träffa mig online. Mejla mig så boka vi en tid som passa dig:  gabriele@focus-on-change.se

Friskvårdsförmåner som arbetsgivaren kan erbjuda! Pengar du få tillbaka när du har varit hos min mottagning: Friskvårdsförmåner via Skatteverket.

Vi samarbeta med:

NHT Global
 

Avbokningar eller uteblivna besök som inte blev avbokad inom 48 timmer vardagar kommer att debitera till 100%. Hälften av avgiften återbetalas vid nästkommande besök om en ny bokning görs.