Klangskålmassage

Allt är i rörelse

Från fysiken vet vi att varje molekyl, varje atom är i rörelse. Varje kropp även skenbart faster kroppar, har sin egen vibration. Desamma gäller för våra kroppar, ben, organ och vävnader.
I sjukdomar, stress är kroppens vibration OHARMONISK, smärta eller blockerad. Även omgivningsbuller, hög musik har en påverkan på vår kropp och kan förändra den naturliga vibration – våra rytm förändras.Hur viktigt är harmoniska vibration (rörelse) för våra liv, ser vi i naturen och även på och i våra kroppar.

Klangskålmassage fungerar på fina vibrationer som uppstår när man försiktigt slå på skålen. De lugnande vibrationer överföra vibrationer av skålen till kroppen och sprida det i koncentriska cirklar. Vi består till stor del av vatten. Denna vätska förskjuts av svängningar av skalet ljud i rörelse. Det kan vara riktat till cell i kroppen.
Effekten: En intern massage av kroppens celler.

Blockeringar lossas

Om kroppen är fri från blockeringar som ljudvibrationerna flöde obehindrat genom den och dyka upp på tårna och hår igen. Fysiska och känslomässiga spänningar och blockeringar lossas av vibrationerna och stimulera självläkande krafter.
Effekten: Djup avslappning kropp och själ