Mina analyser

Håranalys 1: fysiologi & patologi

Vi samarbeta med ett tyskt analysecentrum som genomför våra håranalyser. Effektiviteten av deras analysmetoder har testats av Frauenhofer Institut.

⚕ Komplett organ testning (cardiovascular, lunga, lever, matsmältningssystemet, njurar, muskuloskeletala systemet, immunsystemet, nervsystemet, hormonsystemet etc.)

⚕ Testning av chakran och akupunkturmeridianerna / livsenergi miljöbelastningar (såsom e-smog, geopatisk-belastningar, tungmetaller etc.)

⚕ Testning av virus, bakterier, svampar och parasiter

⚕ Testning av vitala substanser (vitaminer, spårämnen, mineraler etc.)

⚕ Allergitestning

Håranalys 2: vitaminer – mineraler – toxiska ämnen

En hårmineralanalys kartlägger näringsbalansen i din kropp över tid. Den avslöjar därför unik och viktig information om din hälsostatus.
Du får personanpassade råd om kosthållning, konkret förslag för att förbättra din hälsa och ett rekommenderat personligt skräddarsytt kosttillskottsprogram.

Matintoleranstest

Några vanliga symtom som du kanske upplever om du har med matintolerans att göra är gaser i tarmen, orolig mage, utslag, ledbesvär omm.

Blodtest efter Prf. Enderlein (levande blod)

Luft- och vattenanalys

För en fullständig analys av din hälsa kan det vara lämpligt att undersöka om luften och vattnet i ditt hem inte innehåller farliga smittämnen.

⚕ Rumluftsanalys

⚕ Dricksvattenanalys

⚕ Brunnvattenanalys

DETOX och ANTI AGING

Blodtryck

Urinanalys

Energetic Laboratory Analyzer